Ernst Schipper kijkt anders.

Ik werkte als freelance (internationaal) employer brand consultant voor onder andere Booking.com, BCG, FrieslandCampina, Philips, Menzis, Backbase, Eneco, bol.com, Fugro, HMSHost International en veel andere klanten. Vanuit mijn eigen onderneming doe ik projecten op het gebied van employer branding en bedrijfscultuur. Met de door mij ontwikkelde methodiek help ik organisaties zichzelf te zijn op de arbeidsmarkt. De basis is altijd jouw unieke bedrijfscultuur.

Technisch geinteresseerd, data gedreven en altijd op zoek naar verhalen geloof ik dat een strategie pas goed is als je hem ook hebt uitgevoerd.

Voor de start van mijn onderneming was ik actief bij een groot employer branding reclamebureau, als employer brand manager bij een IT bedrijf, als hiring manager, als headhunter en recruiter. Door deze ervaring gewend op management/directie niveau te opereren en rekening te houden met de diverse belangen binnen (grote) organisaties.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Andersgaankijken / Dandelion Strategies staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34389801. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.