Over Andersgaankijken

Ernst Schipper Ernst Schipper (1976) kijkt anders. Hij adviseert bij het creëren van onderscheidende communicatie die leidt tot meer resultaat. Zijn kracht ligt in de organisatie van communicatie.

 

Adviseur in arbeidsmarktcommunicatie en recruitment met een fascinatie voor innovatie en new media. Strategisch denker, een enthousiast en passievol persoon. Heeft veel ervaring met arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Deze ervaring deed hij op in diverse rollen aan diverse ‘kanten van de tafel’. Door deze ervaring gewend op management/directie niveau te opereren en rekening te houden met de diverse belangen binnen (grote) organisaties.

 

Ernst Schipper is bijvoorbeeld in te zetten als arbeidsmarktcommunicatiespecialist, communicatie-adviseur,  HR adviseur, recruitment marketeer, employer brand consultant, recruitment/communicatiemanager, trainer,  community manager, social media adviseur, etc.

Neem in het menu rechts contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Andersgaankijken staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34389801. Onze algemene voorwaarden kun je hier downloaden.

Volg me op Twitter